Saavuta säästöjä

Henkilöstöasioiden osaamiseen panostaminen on tärkeää myös kustannussyistä. Toiminnan kokonaiskustannuksista henkilöstömenot muodostavat joillakin aloilla jopa yli 90 prosenttia. Parhaaseen lopputulokseen päästään kun tunnetaan ja tiedetään menojen synnyn perusteet ja niiden syntyyn vaikuttavat periaatteet.

Henkilöstön määrän lisäksi henkilöstöasioissa on lukuisia muitakin kustannuksiin vaikuttavia tekijöitä. Niiden käyttäminen edellyttää vankkaa työ- ja virkaehtosopimusten sekä työlainsäädännön hallintaa. Jollei osaamista ole, palaa aikaa ja rahaa kuten on tapana sanoa. Valmistauduttaessa yt-neuvotteluihin niistä ei enää ole apua.

Suunnitelmallisuus ja ennakointi, siinä avainsanat, joihin osaamisen ja asiantuntemuksen kautta päästään. Taloudellisissa kysymyksissa löytyy usein lukuisia, jopa yksinkertaisia ja työnantajan yksin päätettävissä olevia pitkävaikutteisia ratkaisuja, joilla voidaan tehostaa toimintaa. Niitä osataan harvoin käyttää oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa.

Esimerkinomaisesti voidaan tarkastella etuja, joita asiantuntevasti laaditulla työsopimuksella saavutetaan. Parhaimmillaan sen vaikutukset ulottuvat pitkälle tulevaisuuteen. Se mahdollistaa toiminnan järjestämisen uudella tavalla ja vähemmin kustannuksin tekniikan ja yhteiskunnallisten rakenteiden muuttuessa. Se ottaa joustavasti huomioon työnantajakohtaiset toiminnalliset erot ja yksityiskohdat, joita ei tiedä eikä tunne kukaan ulkopuolinen. Asiantuntijan antamin neuvoin ja ohjein niiden kartoittaminen ja sisällyttäminen työsopimukseen onnistuu parhaiten.

Mahdollista menestys

 
Panostusta
Henkilöstöasiat

Panostus jatkuvaan ja säännölliseen henkilöstöasioiden osaamisen hallintaan ja kehittämiseen mahdollistaa menestyksen. Tarkka analysointi mitkä asiat osataan ja millä osa-alueilla tarvitaan kehittämistä ja kehittymistä sekä uusia tietoja ja taitoja on merkityksellistä toiminnan onnistumisessa. Jo yhden päivän koulutus antaa tärkeää pääomaa vuosikausiksi! Sillä korvataan harhailua ja epävarmuutta sekä saavutetaan säästöjä.

Aikaa
Työ- ja virkaehtosopimukset

Työ- ja virkaehtosopimusasiat ja henkilöstöhallinnon lainsäädäntö kietoutuvat yhteen monimutkaisella, haastavalla ja samalla äärimmäisen kiehtovalla tavalla. Asioiden hallitsemisessa on annettava itselleen aikaa, on kuljettava pitkä tie. Vasta monipuolisen työkokemuksen ja jatkuvan kouluttautumisen kautta tullaan “mestariksi”. Senkin jälkeen “elämä on ikuista oppimista” .

Asennetta
henkilöstöhallinnon koulutukset

Effedun koulutuksiin tullaan erinomaisella asenteella. Tilaisuuksissa kuulee kerrottavan “Luulen, että osaan asiat, mutta katson, että ajoittain on hyvä tulla kertaamaan ja varmistamaan, että teen asiat oikein”. Aloittelijat ja hieman epävarmemmat toteavat “Olen kuullut, että täällä uskaltaa kysyä kaikkea ja että asiat kerrotaan selkeästi ja mielenkiintoisesti!”. Upeita kohtaamisia on ollut jo tuhansia.

Sopii kaikille
Henkilöstöhallinnon koulutuket

Effedun koulutuksissa on “aloittelijan” helppo rakentaa osaamista. “Konkari” taas päivittää niissä tehokkaasti tietonsa ja taitonsa. Koulutuksissa panostetaan asiasisällön lisäksi aina asioiden mielenkiintoiseen esittämistapaan ja laadukkaaseen koulutusmateriaaliin. Osallistujia on johtajista aina suoritustason työntekijöihin! Monesti on kysymys samasta tiedosta, jota eri henkilöstöryhmät vain käyttävät eri tavalla. 

 
Henkilöstöhallinnon koulutukset koko tiimille
 

Osaamisen lisäämisellä lähdet lentoon

Effedu tuo koulutukset lähelle Sinua. Säästät aikaa, energiaa ja rahaa. Suuri osa matkustuskuluista säästyy ja pitkä raskas koulutuspäivä kukonlaulun aikaisine heräämisine toteutuu tavallisen työpäivän pituisena. Kaikki tämä lisää koulutushalukkuutta - "siistiä" vai mitä. 

Eri aihealueista järjestettävien koulutuskierrosten lisäksi on mahdollista koota “oma porukka itselle sopivaan paikkaan”. Ryhmälle suunnitellaan tällöin oma tilaisuus, räätälöidään omat tarpeet huomioon ottava ohjelma, joka toteutetaan halutussa paikassa sopivana ajankohtana. Vaikka omissa tiloissa, jolloin osallistuminen on vaivatonta ja mikä mukavinta, halvempaa.

Parhaaseen lopputulokseen päästään kun koko tiimi, esimies ja yksikön työntekijät, kouluttautuvat yhdessä ja saavat saman tiedon. Tällöin työpaikalla päästään yhdessä pohtimaan saadun tiedon merkityksestä ja vaikutuksista jokaisen työssä.

Koulutuskierrosten ohjelma-, hinta-, ilmoittautumis-, yms. tiedot lähetetään asiakkaille sähköpostitse. Huolehdithan, että osoitetietosi ovat aina ajan tasalla, myös yksikkösi uusien henkilöstöasioita hoitavien työtekijöiden. 

Tarjouspyynnön voi lähettää helpoiten Ole yhteydessä sivun kautta.

Innostu ja koe osaamisen onnelliset hetket, lähde lentoon.

Effedun koulutuksia jo nyt ympäri Suomea

Katso kolutuspaikkakunnat kartalta

 
 

Tässä vielä pieniä makupaloja koulutusarvionneista:

 
Puhekupla 1.png
 
Puhekupla 2.png